En dag

Har mått helt ok sista dagarna men åh nu blev det jobbigt ikväll. Vet inte varför. Vet inte exakt vad som är jobbigt. Vet bara att jag inte vill det här. Allt det här som komma skall. Har klump i halsen och ångest i bröstet men kan inte gråta. Som vanligt. Kanske ska gå o lägga mig istället. Vill liksom radera mig själv eller på något vis bara krypa ihop och ligga under ett täcke men inte känna någonting. Inte tänka heller men absolut inte känna.

kul

Totalt kaos i mig på alla fronter nästan. Vad FAN ska jag göra med mitt liv jobbmässigt? Jag är så jävla less på mitt jobb ibland att jag spyr. Samtidigt är jag så otroligt ofokuserad och okoncentrerad, vilket kanske delvis beror på att jag är less? Jag vet inte. Ibland tvivlar jag på att jag skulle kunna börja ett nytt jobb nu ens. Hur fan ber man om ledigt för att få gå och kolla sina äggblåsor på ett nytt jobb? Gud jag orkar inte.

Egentligen vore det perfekt att få ett nytt jobb nu, jobba i två år där, bli gravid, flytta till Sundsvall. MEN det är inte så jag vill. Och dessutom har vi inte lyxen att välja, planera barn när det passar i tid och jag vill inte vänta heller. Jag är så jävla less på mitt liv ibland att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv. Fast det är då främst på alla jävla undersökningar och prover och läkare och blaaahaaaa som jag är less på. Och på jobbet. Nu ska jag göra operationen på måndag, sedan efter några veckor ska jag väl börja med sprutor om vi inte har fått kallelse till IVF, isf ska jag väl börja med massa andra jobbiga hormoner. Det enda jag ser framför mig är en lååång skogsvandring där grenar slår mig i ansiktet hela tiden. Någonstans där framme finns ett mål, men jag vet inte var eller hur lång tid det tar att komma dit.

RSS 2.0