Ingenting är vettigt 03.30

meningslöshet
blandas med skratt från tjejer i höga klackar
och korta kjolar
jag kan inte hejda mig
vill inte se någons blick på mig
vill glida in i väggen
jag vet inte vad jag ska göra med det här
naglar i handflatan
nej tack jag vill inte ha en öl
nej tack jag vill inte ha
någonting

Min första pojkvän

Jag kommer ihåg min första pojkvän. Det var efter nian, vi hade chattat på icq i ett tag, hade gått i samma skola men aldrig umgåtts. Han var snygg i avslutningskatalogen och jag ville hångla med honom. Vi bytte nummer och efter sms:ade fram och tillbaka träffades vi på GF vid ån och hånglade. Sedan var jag ganska nöjd, mission accomplished. Men han hade högre förväntningar och berättade för sina kompisar att vi var ihop. Jag fattade ingenting.

Vi möttes igen och jag sa att jag inte visste om vi var ihop. Han såg lite ledsen ut. Jag åkte hem och fick sms av honom att han älskade mig. Redan då insåg jag det orimliga i det påståendet.

Dagen efter var jag lika obeslutsam. På förfest hos en vän, drack hembränt, satt på hennes säng och visste ingenting. In till stan för att se The Ark och jag och L var överlyckliga. Sedan träffade jag honom och sa "Okej, vi kan väl försöka då".

Dagen efter kom han hem till mig. Jag var nervös och hade satt på Madonna innan jag gick och mötte honom vid bussen, för att det inte skulle vara så tyst. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde. Han sa igen att han älskade mig innan han åkte hem. Jag sa "Jag dig med" fast det aldrig var sant och aldrig blev sant. Sedan var det en sommar med Lunarstorm och kvällar hos honom då vi mest låg bredvid varann i sängen och pratade om någonting, fast jag kommer inte ihåg vad. Han gillade Scorpions. Jag köpte en skiva. Jag fick aldrig sova där men en kväll hade vi sex. Det var ganska märkligt, men efteråt var jag otroligt nöjd.

Efter en och en halv månad gjorde jag slut under dramatiska former, influerad av alkohol. Vi stod vid en husvagn, någonstans bakom allting på Selånger Marknad. Han grät, var helt förstörd. Jag grät också för att han grät. Sedan ringde jag min syster som kom ner och tröstade mig och skjutsade hem mig trots att det inte alls var långt hem.

Dagen efter kände jag mig märkligt fri och vi drack hembränt igen. Hånglade med två killar och två tjejer på förfesten. Vi köpte små spritflaskor av en konstig tant i en husvagn en bit från marknaden. Jag blandade med läsk och han kom fram och sa att jag skulle ta det lite lugnt med spriten. Jag sket fullständigt i honom. Jag och L hade en tävling om vem som kunde hångla med flest. Hon vann med nio, jag fick sju.

Dagen efter ringde jag och han frågade om jag hade hånglat med någon kvällen innan. Jag sa att jag hade hånglat med en. Han grät i telefonen. Efter det kommer jag inte ihåg att vi pratade med varandra någon fler gång.

RSS 2.0